Servis

Perkhidmatan kami:

MOQ Rendah · Selamat · Cepat · Boleh dipercayai · Berkesan

Kami amat mementingkan KUALITI. HANYA bahan berkualiti terbaik yang menjadi pilihan.

Proses Perkhidmatan

Langkah 1: Konsultasi Produk & Pasaran

Kami memberikan konsultasi dan sokongan produk dan pasaran yang mendalam kepada pelanggan berdasarkan idea dan konsep mereka. Ini bermula dari pemilihan bahan mentah hingga pembentukan formulasi produk. Seterusnya, kita akan meneruskan perbincangan mengenai reka bentuk pembungkusan produk, diikuti dengan pengiraan kos untuk pelancaran produk baru.

Langkah 2: Ujian Contoh Produk

Setelah memberikan sampel dan menerima maklum balas daripada pelanggan, kami akan melakukan penyesuaian mengikut maklum balas pelanggan sehingga pengesahan sampel.

Langkah 3: Rekabentuk Pembungkusan Produk

Pakar formulasi kami akan merancang sesuai dengan konsep pelanggan. Walaupun demikian, pelanggan berhak untuk merangka pembungkusan produk sendiri.

Langkah 4: Pendaftaran Produk & Peraturan
Setelah token diperolehi, kami akan meneruskan pendaftaran NOT produk dengan pihak NPRA dan ujian makmal dan analisis produk boleh didapati atas permintaan pelanggan.
Langkah 5: Pembuatan Produk
Kami akan meneruskan pengeluaran mengikut prototaip yang dipersetujui oleh pelanggan. Produk akan dikeluarkan dalam jangka masa yang ditentukan.
Langkah 6: QC Produk, Pembungkusan & Penghantaran
Setelah selesai proses jaminan kualiti, kami akan memasukkan produk ke dalam kotak. Fasa terakhir, kami akan menghantar produk yang telah siap kepada pelanggan.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut? Hubungi Pakar Kami